Mundial

Vidal i Oliver, seleccionats

Mundial. Scariolo fa una llista de 24 jugadors, inclosos els d’Eurolliga i nou catalans, de la qual sortiran els 12 que jugaran contra Montenegro i Eslovènia

Sergio Scariolo va fer pública ahir la llista de 24 jugadors, d’entre els quals n’hauran de sortir 12 per disputar els dos partits de la fase de classificació per al pròxim mundial del 2019 a la Xina. La cita és en la primera finestra FIBA la setmana del 20 al 26 de novembre. El dia 20 quedaran concentrats a Madrid, el 23 viatjaran a Podgorica per jugar-hi el dia 24 i el dia següent aniran cap a Burgos per jugar el diumenge 26 contra els eslovens. En el mateix grup, l’A, també hi ha Bielorússia. Si es fa cas al que ha dit l’Eurolliga, que no cedirà jugadors, la llista es redueix a només 13 jugadors: Colom, Jaime Fernández i Oliver de bases; Paulí, Rabaseda, Vidal i Beirán com a alers i Aguilar, Llobet, Fran Vázquez, Aguilar, Vega, Arteaga i Sáiz en el joc interior.

Turquia i Rússia

Qui sembla que podrien accedir a aportar jugadors a les seves seleccions són el combinat rus i turc, que els seus governs autoritaris podrien castigar els seus jugadors per no defensar el seu país. Això podria facilitar que Sergio Rodríguez, que juga al CSKA Moscou, pogués jugar amb la selecció de Scariolo.

BASES
Quino Colom Unics Kazan
Alberto Díaz Unicaja
Jaime Fernández MoraBanc
Albert Oliver Gran Canària
Sergio Rodríguez CSKA
Guillem Vives València
ALERS
Alberto Abalde València
Rudy Fernández Madrid
Pau Ribas Barça Lassa
Oriol Paulí Gran Canària
Xavi Rabaseda Gran Canària
Fernando San Emeterio València
Joan Sastre València
Sergi Vidal Divina Joventut
PIVOTS
Victor Arteaga Estudiantes
Pablo Aguilar Gran Canària
Javi Beirán Iberostar Tenerife
Víctor Claver Barça Lassa
Ilimane Diop Baskonia
Nacho Llovet Obradoiro
Pierre Oriola Barça Lassa
Sebas Sáiz Burgos
Fran Vázquez Iberostar Tenerife
Javi Vega Burgos
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)