NBA

Els Celtics, imparables

NBA. Encadenen la desena victòria i es mantenen amb el millor balanç de la lliga (10-2), tot i continuar tenint baixes per lesió

L’inici de curs dels Celtics el marquen principalment dos factors. D’una banda, el rendiment esportiu –encadenen deu triomfs i acrediten ja el millor balanç de la competició (10-2)–; de l’altra, les constants lesions que els estan masegant, per bé que fins ara se n’estan sortint. I és que, a més de la coneguda absència per tot el curs de Gordon Hayward, Horford no es va vestir de curt contra els Lakers i Tatum es va lesionar en el segon parcial. “Fins que ens quedin únicament quatre jugadors, suposo que continuarem jugant”, ironitzava Brad Stevens, tècnic verd, després de vèncer els Lakers al Garden. En aquest partit van sobresortir Kyrie Irving (19 punts tot i el 0/7 en triples) i Aron Baynes, amb 21 i 8 rebots. Per part dels grocs, Lonzo Ball no va superar la prova i, xiulat cada cop que tocava la pilota, va quedar-se amb 9 punts (4/15 tirs), 6 assistències i 5 rebots.

De la resta, destaca un altre triomf dels Warriors, cinquè seguit que els situa líders a l’oest (9-3). Sense Durant, recital ofensiu del campió, amb 28 i 6/12 triples de Klay Thompson, i 22 i 8 assistències de Curry. I sobretot, triturant els TWolves en un immens tercer quart (44-26), després d’haver arribat amb un +1 a la mitja part.

La jornada

Pistons - Pacers

97 - 114

Magic - Knicks

112 - 99

Celtics - Lakers

96 - 107

Suns - Heat

115 - 126

Warriors - TWolves

125 - 101

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)