Eurolliga

Una altra decepció del Barça a Europa (85-89)

Eurolliga. Torna a perdre al Palau Blaugrana, en aquesta ocasió contra l’Anadolu Efes, que hi arribava com a cuer

El Barça Lassa del present curs és totalment indesxifrable, capaç de combinar actuacions pletòriques, amb d’altres de decebedores. I, aquest vespre, ha tocat un partit d’aquest últim apartat. Innocu i sempre a remolc, l’equip blaugrana ha tornat a patinar a casa –ja ho va fer fa uns dies contra el Zalgiris–, i ho ha fet davant l’Anadolu Efes. Un rival amb molt talent, però que arribava al Palau Blaugrana com a cuer i sense haver obtingut cap triomf. El d’avui ha estat el primer (85-89).

Els turcs han assumit el timó del partit des del salt inicial, gràcies a un encert inusual (4/6 triples al final de primer quart) i al control del rebot a les dues anelles. Sense possibilitat de córrer, l’equip es trobava incòmode i la producció de Seraphin a partir del joc per parelles amb Heurtel era el gran recurs per evitar que la sangria es fes encara més gran (15-26 al final de primer quart). Amb el pas dels minuts, el Barça ha polit coses com tancar el rebot defensiu, però li faltava energia i continuïtat al darrere. En tot cas, el canell de Koponen ha retallat una mica la diferència a l’equador (-7).

Si bé l’equip ha tornat a sortir poc atent dels vestidors –cinc punts de l’Efes, de dos rebots ofensius només iniciar-se el tercer període–, ha arribat a posar l’alè al clatell turc picant pedra i serrant les dents. Però mai ha fet l’efecte que podia arribar a canviar la inèrcia del partit. No tenia mai el ritme pel seu dèficit en el rebot, i els turcs han localitzat individualitats amb facilitat. Quan no era Ledo, era McCollum i, si no Stimac, que ha fet un descosit a la zona blaugrana, amb 22 punts i 8 rebots. Al costat blaugrana, Seraphin ha brillat amb 19, si bé únicament 1 rebot.

El proper compromís dels de Sito Alonso és diumenge a la tarda, en el clàssic a la pista del Madrid (18.30 h).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)