ACB

Bàsquet

Lliga Endesa

Sense por

Lliga Endesa. Després de dos triomfs seguits, el Divina buscarà la sorpresa a Vitòria

A Badalona, tot ha canviat de manera radical en dues setmanes. Les victòries contra el Betis i, sobretot, la miraculosa contra el MoraBanc li han donat un marge de seguretat respecte al descens, i això li ha permès afrontar la visita al Baskonia, exempt d’ansietat i urgències. A banda de la baixa sabuda de Ruoff, tothom està disponible, tot i que Wayns ha tingut molèsties en un genoll durant la setmana.

Si bé el seu balanç històric a Vitòria està igualat (25-25), la inèrcia ha canviat del tot en aquest segle. Dels darrers 20 cara a cara en la Lliga Endesa, tan sols un triomf verd-i-negre, en el curs 2011/12, amb Salva Maldonado a la banqueta (66-68). Tot i el seu titubejant inici de curs, l’equip basc s’està solidificant des de l’arribada a la banqueta de Pedro Martínez. Així ho admet Diego Ocampo: “Ha canviat l’estat anímic de l’equip, que ara està jugant amb més intensitat que abans.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)