FCBQ

En un final igualat torna a sortir creu

Copa Catalunya femenina

VILADECANS 60 BENCRIADA 56

UNILEVER VILADECANS:Guerrero (16), Espán (6), Tache (6), Barceló (2) i Sala (2) –cinc inicial–; Agout, Pascual (5), Jiménez (2), Mariscal (3), Simón (8), Casanovas (9). 3 triples: 1 Guerrero, Pascual i Mariscal. 11/13 en tirs lliures. 15 faltes.BENCRIADA:Ferreiro (17), Moreno (6), H. Trabal (14), Serra (6) i Duch (2) –cinc inicial–, Llagostera (5), Valera (2), Thió (4), Compte. 8 triples: 5 Ferreiro, 2 H. Trabal, 1 Llagostera. 8/11 en tirs lliures. 18 faltes personals. Eliminada: Duch.PARCIALS:16-20, 18-14, 8-10 i 18-12.COMENTARI:No va haver-hi sort tampoc a Viladecans. En un final igualat, les noies de Sandra Ventura no van poder igualar el matx i el triomf finalment es va quedar a casa. Les banyolines van competir molt bé durant els tres primers quarts de partit. Actives i amb un joc dinàmic, les jugadores del Bencriada van moure molt bé la pilota, trobant tirs alliberats després de jugar dins-fora, i amb un bon encert en el triple (8). Després de l’empat a 34 del descans, l’intercanvi de cistelles va presidir el tercer quart. A un minut i mig del final, i amb 58-56 al marcador, el tir clau de les visitants no va entrar. En l’atac posterior, el Viladecans va anotar i ja amb quatre punts de desavantatge i després de temps mort, el Bencriada ja no va poder fer res per evitar la setena derrota consecutiva.