FCBQ

El CEB Girona, cada cop més fort a casa

Copa Catalunya. Tercer triomf en la lliga

CEB GIRONA 64 S. COLOMA 55

CEB GIRONA CITYLIFT:Tort (5), Duran (4), Justícia (5), Valls (7), Paulí (5) –cinc inicial–; Rigat (4), Mora (11), Pantrigo, Espinosa (9), Revilla (2), Artacho (12), Pujol. 4 triples: 1 Tort, 1 Justícia, 1 Mora, 1 Espinosa. 8/15 tirs lliures. 19 faltes personals. Cap eliminat.SANTA COLOMA:López (16), Gómez, Ruiz (6), Fulido (8), Jiménez (5) –cinc inicial–; C. Sánchez (4), A. Sánchez (2), Espín, Vidal (2), Arredondo (10). 1 triple: Jiménez. 8/13 tirs lliures. 18 faltes personals. Eliminat: Fulido.PARCIALS:15-16, 14-16, 16-12, 19-11.COMENTARI:Tercer triomf a casa del CEB Girona Citylift aquesta temporada, i contra un rival –el tercer classificat–, que només havia perdut un partit. Victòria per tant de prestigi del conjunt d’Albert Morejón, que va patir en la primera part el ritme controlat del base rival, López, el millor jugador del Santa Coloma. Després de l’intercanvi inicial de cistelles en el primer quart i jugant-se tot en atac estàtic, en el segon, la millora defensiva va permetre al CEB marxar d’inici (21-16). Els gironins cercaven augmentar la velocitat, però el rival va saber arribar al descans amb avantatge (29-32). En la represa, un altre cop al darrere, els locals van marcar diferències (35-34). En el darrer període, un 14-4 (59-48) als vuit primers minuts va sentenciar el partit, amb una gran agressivitat defensiva del CEB Girona.