FEB

El Barça B trenca la sèrie de tres derrotes (69-53)

LEB Or

BARÇA B 69 PALMA 53

FC BARCELONA LASSA B:Figueras (6), Font (11), Martínez (6), Herun (10) i Diagne (7); Velicka (16), Koon (4), Esteban (6), Dedovic i Kurucs (3). 12/31 de 2, 9/33 triples (4 Velicka, 2 Esteban i Figueras i 1 Kurucs), 18/28 tirs lliures, 50 rebots (16 Diagne), 13 assistències (4 Velicka) i 85 de valoració (21 Diagne).IBEROSTAR PALMA:Bivià (10), Costa (6), Tomàs (7), Fornàs (7) i Zyle (4); Slezas, Mockford (5), Huertas (4), Medori (7) i Grossenbacher (3). 12/35 de 2, 7/31 triples (2 Tomàs i 1 Mockford, Bivià, Medori, Fornàs i Grossenbacher), 8/10 tirs lliures, 40 rebots (12 Fornàs), 9 assistències i 35 de valoració (12 Bivià i Fornàs).PARCIALS:16-16, 21-10 (37-26); 13-9 (50-35) i 19-18 (69-53).COMENTARI:El FC Barcelona Lassa B (3-5), que ahir va comptar amb la participació de Rodions Kurucs –1/5 tirs de camp, 7 rebots i 3 pilotes perdudes en 15:30 minuts–, va tallar la ratxa de tres derrotes seguides contra un rival de la part baixa de la taula, dominant el rebot i deixant el Palma (2-6) amb un 29% en tirs de camp. Després d’un 7-0 de sortida, els visitants van reaccionar i van igualar el marcador, un equilibri que va marcar l’enfrontament fins a cinc minuts del descans (25-23). En aquest punt, els blaugrana van trobar Herun i Velicka per embastar un 12-3 de parcial amb el que van tancar el segon quart. Tornant, un 10-2 en els primers cinc minuts va situar les distàncies en la vintena de punts (47-28, 25’), i l’equip d’Alfred Julbe, si bé no va acabar mai de trencar del tot el partit, va poder controlar-lo amb comoditat fins al final.