ACB

Bàsquet

Lliga Endesa

Cop de geni del Barça a Madrid (80-84)

Lliga Endesa. Obté una victòria a la pista del líder, que li reforçarà la confiança

Que aquest Barça Lassa és capaç de tot s’ha tornat a constatar avui. Només dos dies després de perdre davant l’Anadolu Efes al Palau –i no transmetent precisament bon feeling–, els blaugrana han assaltat la pista del Madrid, que era el líder imbatut de la Lliga Endesa fins aquesta jornada (80-84). Un triomf que reforçarà a l’equip moralment, per les properes cites, sobretot la doble jornada d’Eurolliga d’aquesta setmana.

Amb Doncic com a epicentre del joc, el Madrid ha tingut el control del partit en el primer quart (19-12, 7’). Un quart on Sito Alonso ha situat Pau Ribas de base en detriment de Phil Pressey, que ha estat únicament 34 segons en pista en tot el partit. La reacció blaugrana ha arribat, gràcies a l’encert des del triple (7/15 a mitja part) i al domini en la zona dels seus centers, Seraphin i Tomic.

A la tornada de vestidors, la feina de Sanders i Hanga sobre Doncic va tenir fruits i a l’eslovè va costar-li incidir en el joc. Tampoc estava gens fi de cara a l’anella Randolph (1/11 en tirs al final), però la feina de Felipe en el rebot ofensiu aguantava el seu equip davant l’ímpetu blaugrana. De fet, el Barça va tenir avantatges petits, gràcies a la irrupció de Moerman (55-61, 28’) o de Sanders, portant Doncic al pal baix (64-68, 33’), però els locals sempre trobaven la manera de tornar. Quasi sempre castigant errors dels de Sito Alonso. El partit ha derivat en una final a cara o creu, on l’aparició d’Heurtel –cistella clau en acció personal a tan sols 6,8 segons del final (78-81) i dos tirs lliures per rematar la feina– ha estat decisiva per decantar la balança a favor dels seus.

En els blaugrana, Moerman ha estat el millor amb 19 punts, mentre que per part del Madrid, que ha fet debutar Tavares, ha destacat Doncic amb 20.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)