FCBQ

El Palamós guanya i agafa aire

PALAMÓs 78 SARRIÀ 51

PALAMÓS:Juanola (15), Iruela (7), Ayachi (23), Latorre (9), Ureña P (2) –cinc inicial–; García, Ferré, Latorre (5), Marcos (4), García, Nicolás (2), Jordà (11). 8 triples: 3 Ayachi, 2 Juanola i 1 Jordà, Iruela i Latorre. 22/31 en lliures. 25 faltes personals.ESCOLAPIS DE SARRIÀ:Roures (3), Pacreu (7), Alet (8), Martínez, Pascual Guerrero (7) –cinc inicial–; Mejías (1), Ninot, Cruïlles (7), Saura (5), Silva, Costa (13). 2 triples: Pacreu i Sàura. 11/21 en lliures. 23 faltes personals.PARCIALS:19-16, 17-8, 22- 15 i 20-12.COMENTARI:Victòria important que permet agafar aire als palamosins. El matx va ser igualat fins al final del segon quart, quan els locals van obrir una escletxa (36-24). Després del descans, el Palamós va seguir amb la mateixa intensitat que els va permetre arribar al final del tercer quart amb 19 punts d’avantatge. Al final, victòria per 78-51.