FEB

L’ICL ho resol en una gran primera meitat

LEB Or

icl manresa 73 osca 54

ICL MANRESA:Hamilton (13), Lundberg (10), Djounorou (8), Costa i Allen (11) –cinc inicial–; Múgica (12), Trias (9), Jou, Bria, García, Muñoz (3) i Gintvainis (7). 22/39 de dos, 8/26 en triples (2 Hamilton, Múgica, Allen, 1 Muñoz i Gintvainis) i 5/7 tirs lliures. 43 rebots (12 Djounorou), 10 assistències (6 Djounorou) i 78 de valoració (25 Djounorou).LEVITEC OSCA:Motos (10), Sans (2), Marzo (3), Van Wijk (9) i Fontet (8) –cinc inicial–; Donlan, Rodríguez (10), O’Leary (2), Pérez (2), Adekoya (8). 18/42 de dos, 3/19 triples (1 Rodríguez, Marzo i Van Wijk) i 9/12 tirs lliures. 26 rebots (8 Van Wijk), 8 assistències (3 Motos) i 49 de valoració (15 Rodríguez).PARCIALS:25-13, 22-13 (47-26), 12-7 (59-33) i 14-21 (73-54).COMENTARI:L’ICL Manresa continua, junt amb el Prat, la persecució del Breogán. Ahir va enllaçar la sisena victòria, en un partit en què no va deixar cap opció al rival, desballestat des del salt inicial. L’energia local travava els atacs de l’Osca, que tampoc trobava la manera de frenar els del Bages, que anotaven de tot arreu, en velocitat, sota els cèrcols amb Sakho i també del triple. El ruixat era tal que, a mig segon quart, feia l’efecte que el partit es podia esquerdar (34-18, 15’). Ni el parèntesi de la mitja part va alterar l’energia i voracitat locals i la diferència va arribar fins a un +26 ben entrat el tercer parcial (55-29, 26’). Sí que va aixecar el peu de l’accelerador en el darrer quart, quasi de tràmit, i que va servir perquè participessin en el partit els vinculats Nil Brià i Dani Garcia.