FEB

El tercer quart dona el sisè triomf seguit

LEB Or. El Prat, tot i un últim quart molt desencertat (7 punts), eleva el balanç a 8-1

VALLADOLID 59 CB PRAT 65

VALLADOLID:Wade (16), Gantt (2), Graham (9), De la Fuente (7) i Kok (5) –cinc inicial–; Alvarado (2), Reyes (8), Uta, Astilleros (5) i Hopfgartner (5). 15/50 de 2, 7/25 triples (2 Wade i Reyes i 1 Astilleros, Dela Fuente i Hopfgartner), 8/10 tirs lliures, 42 rebots (7 De la Fuente), 9 assistències (6 Alvarado) i 44 de valoració (14 Graham).CB PRAT:Johnson (3), Pérez (12), Agada (8), Cate (8) i Campbell (8) –cinc inicial–; Martí, Coby (6), Andriuskevicius (4), Sese, Camarasa, Portugués (3) i Blanch (13). 16/36 de 2, 6/22 triples (3 Blanch i 1 Pérez, Johnson i Portugués), 15/21 tirs lliures, 34 rebots (7 Pérez), 8 assistències (4 Agada) i 68 de valoració (18 Cate).PARCIALS:20-17, 18-13 (38-30); 8-28 (46-58) i 13-7 (59-65).COMENTARI:sisena victòria seguida del Prat d’Arturo Álvarez malgrat que a l’equip li va costar entrar en el partit (10-2, 3’) i no va ser fins a trobar la inspiració de Campbell que ho va fer (20-17). Sense encert en el tir exterior –1/8 en triples fins al descans–, el Prat es va mantenir amb defensa (30-26, 17’), però un mal final de segon quart va situar el 38-30 que hi havia en el descans. Després de la represa, tot va continuar igual (44-34, 23’) fins que Marc Blanch va entrar en acció i amb set punts va iniciar un demolidor 2-24 amb el que els potablava van tancar el tercer quart (46-58) i que els va servir per sobreviure en els primers vuit minuts de l’últim, en els quals només va anotar una cistella (1/11).