FCBQ

El Bencriada enceta la segona volta amb derrota

Copa Catalunya femenina. L’equip banyolí competeix bé en la primera meitat

MATARÓ 58 BENCRIADA 42

GRESS PLATGES MATARÓ:Balmes, Del Moral (9), Harris (16), Washington (8) i Murat (9) –cinc inicial–; Gómez, Cuní (3), Luceño, Coll (4), Magriña (9) i Mila. 6 triples: 3 Murat, 1 Del Moral, Coll i Cuní. 8/11 en tirs lliures. 16 faltes.BENCRIADA:Llagostera (3), Ferreiro (6), H. Trabal (5), Thió (5), Moreno (7) –cinc inicial–; N. Trabal (1), Valera (9), Serra (2), Compte, Duch (4). 5 triples: 2 Ferreiro, 1 Llagostera, Valera i H. Trabal. 7/14 en tirs lliures. 11 faltes personals.PARCIALS:17-11, 6-10, 21-9 i 14-12.

La vida segueix igual per al Bencriada en la segona volta. Les banyolines van començar els partits de tornada de la primera fase amb derrota a Mataró en un partit en què les de Sandra Ventura, en aquest cas, van competir molt bé, sobretot en la primera meitat. La defensa visitant va saber aturar molt bé als dos primers quarts Washington i Harris. A més, van controlar les pèrdues i van aconseguir arribar al descans amb tot obert (23-21). Va ser en la represa quan les dues estrelles del Mataró van trencar el matx amb un 10-0 clau. El Bencriada ho va intentar en el darrer període amb una zona, però el físic de les locals va fer molt difícil la remuntada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)