FEB

Tercera derrota seguida

EBA. El Salt no troba el seu nivell tampoc a Lleida, en un partit en què un parcial d’11-0 en el primer quart marca diferències a Barris Nord

pardinyes 75 SALT 56

PARDINYES:Gasque (5), Rivas (6), Fernández (12), Balsells (9) i P. Domingo (8) –cinc inicial–; M. Domingo (9), Villacampa (10), Graells (3), López (7), Aventín (4), Zheng, Mendiburu (2). 19/36 dos, 8/36 triples (4 Fernández, 2 Balsells, 1 Gasque i López) i 13/19 lliures. 40 rebots (7 P. Domingo), 15 assistències (6 Rivas) i 70 de valoració (16 Villacampa).SALT:Ferragut, Nadal (8), Piqueras (8), Wimbish (15) i Merabli (6) –cinc inicial–; Wilson (8), Pujolràs (1), Rojas, Planas (10), García i Gorga. 14/36 dos, 3/16 triples (2 Planas i 1 Piqueras) i 19/27 lliures. 34 rebots (13 Wimbish), 4 assistències (Ferragut, Nadal, García i Piqueras) i 44 de valoració (20 Wimbish).PARCIALS:28-15, 13-11, 18-9 i 16-21.

No va treure res de profit el Salt de la seva sortida a Lleida. Els d’Oriol Verdés van encaixar la tercera derrota consecutiva en un partit en què els saltencs van tornar a patir la manca d’agressivitat i intensitat necessària en aquesta lliga. I això es paga. De fet, en el primer quart i després d’estar dins el partit els primers cinc minuts, un parcial d’11-0 va trencar el matx, i va deixar l’equip gironí 13 avall al final del primer acte. Els triples i els punts dels locals Fernández i Balsells van fer mal. En un segon quart menys anotador (13-11), el Salt va millorar al darrere. Però en atac, l’excés d’errors en tirs fàcils va condemnar el conjunt visitant a marxar al descans amb no gaires bones sensacions: 41-26.

La sortida dels vestidors tampoc va donar un altre aire a l’equip de Verdés. Sense excessiva concentració i massa tous, els saltencs van alternar bons minuts amb errades importants en defensa. L’equip va concedir massa tirs còmodes i el tècnic va optar per una zona 2-3 a l’equador del tercer període, que no va abandonar fins al final del partit.

No va tenir història el darrer tram, en què els visitants van evitar encaixar una anotació més àmplia, però sense competir en cap cas per la victòria. El Pardinyes, líder amb el Vic i el Mollet, va fer rotacions sense haver de prémer l’accelerador per assegurar el triomf.