ACB

L’Andorra sap guanyar sense anotar (66-60)

Lliga Endesa. Victòria de prestigi contra l’Unicaja, que aconsegueix portar el partit al seu terreny però sucumbeix davant el rebot d’atac i la solidesa en el tir lliure dels andorrans

Valuós triomf del MoraBanc Andorra, que ha superat l’Unicaja amb el mèrit afegit que el partit s’ha jugat sota uns paràmetres favorables per als andalusos: fang, bardissa i ritme defensiu. Quarta victòria del MoraBanc a la lliga (totes a casa) i quarta derrota consecutiva dels andalusos, comptant totes les competicions.

La primera meitat ha estat d’alts i baixos. De l’11-2 al 16-20 i d’aquí al 31-20. Bon rebot i tir de 3 de l’Andorra i les millors respostes andaluses amb Díaz i Shermadini en pista, però 36-30 a la mitja part. El tercer quart ha estat una seqüència d’errors de tot tipus (parcial de 12-13 i 48-43). Amb el matx completament enfangat, dos triples seguits de Salin han empatat el partit (55-55) però Walker l’ha dessfet amb un triple (58-55) ja en l’últim minut. McCallum s’ha estavellat dos cops seguits contra la defensa andorrana i en ela guerra dels tirs lliures, els de Peñarroya no han fallat.