FEB

Bàsquet

Lliga Femenina

Victòries de l’Spar Citylift Girona i de l’Snatt’s Sant Adrià

Lliga Femenina. Han superat el Promete a Fontajau (74-52) i el Mann a domicili (69-75) mentre que el Cadí ha caigut a la pista del Bembibre (85-79)

Dues victòries catalanes en la represa de la Lliga Femenina després de l’aturada pels partits del preeuropeu. L’Spar Citylift Girona s’ha imposat al penúltim classificat, el Campus Promete (74-52) tot i que no ha trencat el partit fins a l’últim quart (50-42, 30’). En aquesta fase s’ha notat la superioritat de la rotació gironina en forma de cames fresques i cap clar. L’Uni Girona suma el sisè triomf i es manté en el grup capdavanter

Si el triomf gironí era previsible, el de l’Snatt’s Sant Adrià a la pista del Mann (69-75) ha estat impactant perquè les aragoneses, tot i la baixa de Zlatanova, són un equip que aspira a ser en les grans cites. Manant d’inici (20-31) i sempre a dins del partit, les jugadores de Fabián Téllez han jugat un final fantàstic i en els dos últims minuts, o bé han anotat o quan han fallat han agafat el rebot d’atac. Mireia Vila ha rematat la feina amb dos tirs lliures a 20 segons del final (68-74). És la cinquena victòria del Sant Adrià, que es manté en la lluita per jugar la copa.

En canvi, el Cadí la Seu ha caigut a la pista del Bembibre. Perdia de 23 a l’inici de l’últim quart (73-54) tot i que al final s’ha esforçat per dignificar la derrota i ha estat a punt de donar un ensurt a les locals (83-79), que s’han acabat imposant per 85-79. La reaparició de Georgina Bahí i els punts de Ramirez (22), Kraker (19) i Rosset (12) no han estat prou argument davant la facilitat anotadora del triangle format per Brown (22), Pasic (21) i Dornstauder (17). El Cadí es manté amb tres victòries.