Eurolliga

Qui paga mana

Eurolliga. Vint jugadors seran finalment amb les seves seleccions, Calathes, Blazic i Dangubic al marge, tots de protagonisme puntual o nul

Llevat que es produeixi algun canvi de ritme d’última hora, els jugadors d’equips d’Eurolliga que finalment seran amb la seva selecció en la primera finestra de la FIBA són vint, tretze dels quals prendran part en els dos partits programats entre avui i dilluns i set més que només ho faran en el segon. Són jugadors que pertanyen a deu equips i que, Nick Calathes, Branko Lazic i Nemanja Dangubic a banda, no formen part del nucli dur de la rotació i tenen un protagonisme entre puntual i nul.

Així, els sis equips que podran preparar la desena jornada amb tots els efectius són el Madrid, el Baskonia, l’Unicaja, el Zalgiris, el Brose i l’Olympiacòs. Fins dimecres a la nit cap jugador de l’Estrella Roja hi havia d’anar –el seleccionador serbi Sasa Djordjevic havia dit que per aquesta primera finestra “no caldrien jugadors dels equips d’Eurolliga”–, però finalment Blazic, Dangubic i Jovanovic s’incorporaran avui a la concentració, per bé que no està previst que juguin contra Àustria i només ho faran dilluns contra Geòrgia.

Quant als jugadors blaugrana, Sasa Vezenkov (Bulgària) juga avui contra Finlàndia i dilluns a Islàndia, mentre que Rodions Kurucs (Letònia) visita aquesta tarda Turquia i diumenge rep Suècia.

FC Barcelona Lassa
Sasa Vezenkov Bulgària
Rodions Kurucs Letònia
CSKA Moscou
Vitali Fridzon Rússia
Mikhail Kulagin Rússia
Semën Antonov Rússia
Khimki
Andrei Zubkov Rússia
Maccabi Fox Tel Aviv
Jake Cohen Israel
AX Armani Milà
Simone Fontecchio Itàlia
Awudu Abass Itàlia
Fenerbahçe Dogus
Melih Mahmutoglu Turquia
Anadolu Efes
Dogus Balbay Turquia
Birkan Batuk Turquia
Panathinaikòs
Dinos Mitoglou Grècia
Nick Calathes* Grècia
Ian Vougioukas* Grècia
Thanasis Antetokounmpo* Grècia
València
Tryggvi Hlinason* Islàndia
Estrella Roja
Branko Lazic * Sèrbia
Nemanja Dangubic * Sèrbia
Nikola Jovanovic * Sèrbia
(*) s’incorporen a la concentració després d’aquesta jornada.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)