FCBQ

L’ansietat passa factura en el tir

Copa Cat. fem. Un triple de Ferreiro va estar a punt de forçar la pròrroga al final

BENCRIADA 63 MOLINS 66

BENCRIADA:Ferreiro (9), Valera (9), H. Trabal (8), Thió (11) i Duch (3) –cinc inicial–; N. Trabal (6), Llagostera (3), Serra, Compte (2), Moreno (12). 4 triples: Llagostera, Ferreiro, Valera i H. Trabal. 19/29 en tirs lliures. 23 faltes personals.MOLINS:Pagès (2), García (9), Torres (16), Munné (2) i Arias (8) –cinc inicial–; Domínguez (3), López, Alegre (9), Altas (17) i Avilés. 6 triples: 4 Torres, 1 Domínguez i Alegre. 12/19 lliures. 25 faltes.PARCIALS:15-19, 14-16, 23-16 i 11-15.COMENTARI:Nova derrota del Bencriada, que manté la dinàmica negativa i per tant, l’ansietat d’aconseguir la victòria. Ahir li va passar factura sobretot en els percentatges en el tir exterior i en els tirs lliures. En la primera meitat, els problemes defensius van permetre, a més, al Molins, anar al davant gairebé sempre en el marcador. La reacció va arribar després del descans (29-35), amb una zona efectiva. A dos minuts del final i amb empat, les visitants van seguir aprofitant el ‘bonus’ des del tir lliure. A dos segons del final, Ferreiro va tenir a les mans el triple de la pròrroga, però no va entrar.