FEB

La copa va cara

Lliga Femenina. L’Spar Citylift està molt a prop d’obtenir el bitllet, l’Snatt’s Sant Adrià hi pugna i el Cadí va molt a remolc

Queden quatre jornades per al tall que determinarà els sis equips que disputaran la copa –l’amfitrió ja no hi té plaça per defecte, com en el passat– i, amb l’Avenida (8-1) virtualment a dins i l’Spar Citylift Girona i el Ferrol (7-2) a un pas de ser-hi, hi ha set aspirants a les altres tres places. El Mann, el Guipúscoa i el Sant Adrià (6-3) parteixen amb avantatge respecte a l’Al-Qázeres i l’Araski (5-4), amb el Gernika i el Cadí (4-5) clarament a remolc.

Dos derbis decisius

Un any enrere –primera edició amb copa de sis– el tall es va establir en 7 victòries, però fa tot l’efecte que aquest any en caldrà una més. Fa 12 mesos, després de la 9a jornada, el sisè acumulava 5 victòries i el setè, 4. Avui, el sisè (Snatt’s Sant Adrià) en té 6 i el setè (Al-Qázeres), 5. Dels tres catalans, per potencial, victòries i basket average general –important en els desempats– l’Spar Citylift té molt avantatge. A més, les gironines i el Ferrol (els dos equips amb 7-2) són àrbitres del destí dels altres dos equips catalans, ja que s’hi han d’enfrontar L’Snatt’s Sant Adrià, la revelació de la lliga, tanca la primera volta amb tres partits duríssims, però si divendres guanya a la pista del cuer i suma 7 victòries, veurà l’esprint final amb optimisme. En canvi, al Cadí només li queda apel·lar a l’èpica i protagonitzar un final de primera volta com el que va permetre al Ferrol colar-se en l’edició del 2017. En la 9a jornada les gallegues eren antepenúltimes (3-6) i quatre victòries consecutives els van permetre ser a la cita de Girona. Veient els rivals del Cadí, seria una autèntica gesta, i si perd a Fontajau ja se’n pot anar acomiadant.

7
victòries
van ser suficients per jugar la copa del 2017 a Girona. Ara tot fa pensar que en caldran 8.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)