FEB

bàsquet

LEB Or

Duel català al Prat

LEB Or. Els potablava posen a prova la ratxa de set victòries contra l’Actel Força Lleida. El Barça B i l’ICL Manresa visiten Logronyo i Azpeitia

L’onzena jornada es completa aquest vespre amb sis partits, tres amb representació catalana.

Al Joan Busquets del Prat (20 h), l’equip local rep l’Actel Força Lleida i ho fa a cavall d’una ratxa victoriosa de set triomfs (9-1) que el manté a tocar del líder imbatut, el Breogán (10-0). Els potablava, que ja podran disposar de l’internacional romanès Emanuel Cate, arriben al matx després de superar amb molta claredat l’Araberri (85-67). Per la seva banda, l’equip de Ponent (4-6), amb Kregor Hermet, va caure en la darrera jornada contra el Valladolid (71-81).

Mitja hora més tard començarà a Azpeitia, Guipúscoa, l’enfrontament entre el Sammic (4-6), que enllaça tres derrotes, i l’ICL Manresa, tercer classificat (8-2) i ja amb Gabriel Lundberg. Els bagencs van vèncer diumenge el Clavijo (91-70). Els de Logronyo són avui el rival del Barça Lassa B, a partir de tres quarts de nou. Als blaugrana el partit els servirà per mesurar forces amb un rival directe –tots dos acrediten un 3-7.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)