Eurolliga

Restaurant la fluïdesa ofensiva

El CSKA d’aquesta temporada anota el mateix que el de la passada (88 punts) i amb uns percentatges calcats (55-40-80), però el d’enguany és un equip en construcció i aquell era un equip que feia cinc anys que era governat per Milos Teodosic i Aaron Jackson. I canviar els dos bases en un equip programat per assaltar el rival des de l’atac demana temps. Demana temps per jugar de manera fluïda.

Dimitris Itoudis va començar amb Sergio Rodríguez sortint des de la banqueta, però el tècnic de seguida va veure que a Leo Westermann l’empresa de donar ritme ofensiu a l’equip des del salt inicial li anava gran. Sergio va passar a sortir des de l’inici, però Westermann va lesionar-se i Itoudis ha tornat al punt de partida –el canari torna a sortir amb el partit en marxa i Nando de Colo és qui exerceix de base titular. Després, quan s’ha de destriar el gra de la palla, els dos comparteixen molts minuts. Sense lloc per a Fridzon, Cory Higgins és qui lubrica el perímetre, perquè té molts punts i molta defensa (i pot ocupar les tres posicions). El CSKA està en construcció, però ja és l’equip que més anota per possessió.

Inicialment Will Clyburn jugava de quatre i Nikita Kurbanov era l’únic aler alt, però en els últims partits la tendència és que el nord-americà i el rus es reparteixin els minuts i que, llevat de moments puntuals, siguin Vorontsevitx i Khriapa els que juguin al quatre. Al cinc no hi ha debat i des del primer dia Kyle Hines i Othello Hunter s’han repartit els minuts amb exactitud. Jugant des del bloqueig i la continuació, atacant el rebot ofensiu –n’asseguren 5,6 per partit–, i canviant en defensa i recuperant pilotes. Desequilibrant.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)