NBA

Wallace: “No volem traspassar ni Marc Gasol ni Conley”

NBA. El ‘general manager’ dels Grizzlies aposta per la continuïtat dels pals de paller

El relleu a la banqueta dels Grizzlies –J.B. Bickerstaff ha substituït David Fizdale– ha activat els rumors sobre les possibilitats que Marc Gasol fos traspassat. El general manager, Chris Wallace, va ser molt taxatiu: “Ni ens ho plantegem ara ni ho hem fet mai. I passa el mateix amb Mike Conley. Encara queden molts partits, i creiem en aquest equip.” El debut del nou tècnic va ser a San Antonio, i es va saldar amb una altra derrota, la novena seguida, que els deixa amb 7-13. Això sí, els Grizzlies l’afrontaven masegats per les absències de Conley, Chalmers, Parsons i Wright. Marc va firmar 10 punts, 6 rebots i 7 assistències. En els Spurs hi milita el seu germà Pau, que va acabar amb 4 (2/6 tirs) i 6 rebots. Qui va estar imparable va ser LaMarcus Aldridge, que va enfilar-se als 41 punts (17/24 tirs) i 6 rebots. L’equip texà es manté tercer a l’oest (14-7) amb cinc victòries en els darrers sis partits.

Cara a cara a l’estiu

Coincidint amb el seu primer cara a cara de la temporada, els germans Gasol van donar a conèixer un partit que els enfrontarà l’estiu vinent. Encara no se sap ni el lloc ni la data en la qual es farà, però sí que cadascun s’encarregarà de fer el seu equip: els amics de Pau contra els amics de Marc. El 27 de desembre se’n sabran més detalls.

La jornada

Pistons - Suns

131 - 107

Magic - Thunder

121 - 108

Sixers - Wizards

118 - 113

Knicks - Heat

115 - 86

Raptors - Hornets

126 - 113

Rockets - Pacers

118 - 97

Pelicans - TWolves

102 - 120

Mavs - Nets

104 - 109

Spurs - Grizzlies

104 - 95

Lakers - Warriors

123 - 127

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)