NBA

Marc no atura la caiguda lliure

NBA. El doble doble del pivot dels Grizzlies (16 punts, 13 rebots), estèril en la desena derrota seguida, de nou contra el seu germà

Magic - Warriors

112 - 133

Wizards - Pistons

109 - 91

Raptors - Pacers

120 - 1115

Heat - Hornets

105 - 100

Bulls - Kings

106 - 107

Grizzlies - Spurs

79 - 95

Thunder - Timberwolves

111 - 107

Jazz - Pelicans

114 - 108

“El que més em molesta és com ens relaxem al final del partit, especialment en l’aspecte defensiu.” Així de frustrat es va mostrar Marc Gasol al final del partit contra els Spurs del seu germà Pau, divendres a la matinada. El duel va suposar la desena derrota consecutiva dels Grizzlies (79-95), antepenúltims en la seva conferència i en caiguda lliure després d’acomiadar el tècnic fa uns dies.

La presència de J.B. Bikerstaff a la banqueta de Memphis –dues derrotes i totes dues contra San Antonio– no està servint de moment de revulsiu per a un equip trencat per les lesions i en una situació anímica preocupant. “Entenc quan les coses no et surten bé en atac. Pots tenir una baixada mental, però la defensa no té excusa”, va afegir el mitjà dels Gasol, que amb un doble doble (16 punts i 13 rebots) va guanyar el duel individual al seu germà Pau (8 punts, 8 rebots), però no pas el partit.

Pel que fa a Ricky Rubio, el base del Masnou no va anotar en el triomf contra els Pelicans (114-108), però va donar quatre assistències i va agafar set rebots. I és que el protagonisme anotador va anar a parar tot en un home: Donovan Mitchell. L’escorta debutant dels Jazz va fer 41 punts. També a l’oest, els Warriors van assaltar Orlando (112-133) amb 27 punts de Klay Thompson, 25 de Kevin Durant –va ser expulsat per protestes als àrbitres, igual que LeBron James fa uns dies– i 23 de Stephen Curry. Altres anotadors de la jornada van ser Morris (23) en el triomf dels Wizards, DeRozan (26) amb els Raptors i George (36) amb els Thunder.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)