ACB

Bàsquet

Lliga Endesa

A domicili, un malson

Lliga Endesa. El Barça, que a l’ACB ha guanyat tres dels quatre desplaçaments, n’ha perdut 16 dels últims 19 a l’Eurolliga; fa 10 mesos que no venç lluny del Palau

El Barça Lassa no va anar directament de Moscou a Saragossa per al duel d’avui. Va tornar amb un xàrter i van fer escala a Barcelona per donar una mica de descans als jugadors. L’equip blaugrana va arribar ahir al vespre a la capital aragonesa amb la missió de continuar sòlids a l’ACB, però sobretot d’agafar confiança a fora. El Barça Lassa està vivint una situació psicològicament complicada a l’Eurolliga en els desplaçaments. Encara no ha guanyat cap partit lluny del Palau Blaugrana i cada partit que passa la llosa és més pesant.

Deu mesos en blanc

El principal problema del Barça Lassa és en els desplaçaments. Des que s’ha posat en marxa el nou format de l’Eurolliga amb lligueta de tots contra tots els blaugrana han viscut un autèntic malson a domicili. Entre la temporada passada amb Giorgios Bartzokas a la banqueta i ara amb Sito Alonso el Barça Lassa ha perdut setze dels dinou desplaçaments que ha fet. Aquest curs encara no n’ha guanyat cap lluny del Palau Blaugrana i el curs passat només va ser capaç de fer-ho a Kazan, a Tel-Aviv i a Milà. Aquest és un aspecte a treballar perquè a la ja dificultat de sumar victòries a l’Eurolliga se li suma que fer-ho fora de casa és cada vegada més complicat. El pròxim moment per poder trencar aquesta estadística és en una pista on el Barça Lassa ja ha guanyat aquest curs però en partit d’ACB: al WiZink Center de Madrid. Serà d’aquí dues setmanes perquè abans visita el Palau el campió de l’Eurolliga, el Fenerbahçe. A l’ACB però la història és diferent i sembla que sí que s’estan millorant els registres del curs passat (8-8). De moment, 3-1, i avui, nou examen a Saragossa.

3
victòries
en els últims 19 desplaçaments del Barça a l’Eurolliga amb el nou format de lligueta
3
triomfs
en els quatre desplaçaments a l’ACB: Badalona, Madrid i Bilbao. Només derrota contra Estu
Neal té un tant per cent alt que les coses li vagin bé al seu equip però tenen més jugadors; hem de treballar en equip
Sito Alonso
El de Saragossa és un partit difícil: fa molts dies que el preparen, estan en una inèrcia positiva i hem de fer les coses molt bé
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)