FCBQ

Cara i creu per l’Olot al cap de setmana

GRANOLLERS 65 OLOT 56

Granollers:Maspons (10), Ferrer (6), Ivern (14), Zori, Moreno (4) –cinc inicial–; Marata (4), Vilardell (8), Cladellas (1), Cobo (6), Martínez (7), Sala (4) i Aguilar. 5 triples: 2 Maspons, 1 Cobo i 1 Ferrer. 10/17 en tirs lliures. 16 faltes personals.Olot:Coma (9), Martí (2), Roca (12), Ramos (20), Rius (11) –cinc inicial–; Labrador, Gutiérrez, Sala, Pujolar (2) i Guàrdia. 19/20 en tirs lliures. 15 faltes personals.PARCIALS:12–12, 22–17, 16–7 i 15–20.COMENTARI:Dissabte, l’Olot va perdre en un partit igualat, on el factor clau va ser el parcial del tercer quart que va permetre a les locals obrir una escletxa a l’electrònic que sabrien mantenir, tot i l’intent de remuntada olotí en els últims minuts de partit. D’altra banda, les garrotxines van derrotar per onze punts de diferència el Joviat de Manresa en un partit ajornat que es va jugar ahir.