FEB

Les emocions, al descans

Bàsquet. Fontajau s’entrega a les jugadores més carismàtiques de l’Spar, que sotmet el Cadí (72-60) i s’assegura ser a la copa el mes que ve

El doble pilar de quatre dels Marrecs de Salt, en l’homenatge a Noemí Jordana i Anna Carbó, ha estat el moment més emocionant del duel català entre l’Spar Citylift i el Cadí La Seu. Perquè Núria Martínez, amb un triple al minut quatre i mig, ha deixat clar que no hi hauria partit. I el10-0 posterior a un tímid 0-5 (22-7, amb 30 -5 en la valoració) ha acabat de sentenciar un duel per al lluïment individual de les jugadores de l’Spar, amb 63-5 en les valoracions al descans i sis peces d’Eric Surís valorant més que tot el rival junt.

La diferència després de retirar les samarretes a Jordana i Carbó, aparcar l’Eurocup fins el 2018, dijous, i la dignitat del Cadí han ajustat el resultat. També, perquè l’Spar Citylift no ha anotat en joc fins a 2:58 per acabar el tercer quart (48-32, triple de Conde). I amb el partit sense ordre, el Cadí ha anat fent fins que Surís s’ha vist obligat a aturar-lo a 45 segons per acabar amb 69-60. Llavors, el Cadí ni tant sols ha arribat a encarar la cistella.