FCBQ

Derrota contundent

Copa Catalunya femenina. El Bencriada va claudicar, novament, contra un rival que no va donar-li cap possibilitat de guanyar

BENCRIADA 53 GRAMENET 82

BENCRIADA:H. Trabal (4), Thió (6), Compte (3), Duch (8), Moreno (24) –cinc inicial–; Llagostera (6), Ferreiro (2), Valera, Serra i Sala. 1 triple: Compte. 12/17 en tirs lliures. 29 faltes personals. Eliminada: Valera.GRAMENET:De Latorre (12), Pereira (6), Oquendo (8), Gabi (7), López (17) –cinc inicial–; C. García (8), Trawally (14), E. García (3), Gómez (14) i Meca (2). 8 triples: 3 De Latorre, 2 Gómez, 1 C. García, 1 E. García i 1 López. 22/31 en tirs lliures. 23 faltes personals. Eliminada: López.PARCIALS:14–15, 4–26, 10–18 i 25–23.COMENTARI:El Bencriada va caure contra un rival de la part alta de la classificació. Tot i competir durant el primer quart, les banyolines no van poder seguir el ritme imposat per l’equip rival en el segon període i a la mitja part el partit ja el tenien coll amunt (18–41). Després de la represa, el Gramenet va continuar sent molt superior i no va donar cap oportunitat a l’equip de Sandra Ventura per poder tornar a entrar en el partit. A ritme de triples i amb una defensa asfixiant, les visitants van aconseguir un màxim avantatge de trenta punts a deu minuts per al final. Amb el partit decidit, el Draft Gramenet es va relaxar i l’intercanvi de cistelles el va aprofitar el Banyoles per endur-se’l i maquillar el resultat. Amb aquesta derrota, les del Pla de l’Estany encadenen nou jornades sense guanyar i queden enquadrades al grup de la permanència.