ACB

Bàsquet

Lliga Endesa

La Penya ho dona tot però no és suficient (86-74)

Lliga Endesa. Els verd-i-negres, mermat per les baixes de Richard i Birgander i la lesió de Dimitrijevic, acaba sucumbint a Màlaga tot i tenir el partit a tocar

El Divina Joventut no ha pogut superar l’Unicaja qui portava sis derrotes seguides (86-74). Les moltes limitacions físiques i les baixes que tenia la Penya han marcat el matx perquè al final han faltat forces.

I això que el matx ha començat bé per la Penya tot i les baixes per gastroenteritis de Birgander i la baixa de Richard, que és als Estats Units per renovar el seu visat. Els de Diego Ocampo han estat sòlids (6-9). Però el desgast físic ha obligat a fer rotacions per donar descans en el joc interior. Ha estat llavors quan ha debutat el júnior Joel Parra a l’ACB. Però amb ell a pista i amb Gudul els malaguenys han despertat per fer un parcial de 15-0 i agafar un màxim avantatge (21-9). Els verd-i-negres han fet però un pas endavant i han començat a retallar la diferència amb Jordan dominant la pintura i un Gielo que era absolutament a tot arreu. Al descans tot estava obert (36-33).

A la represa, l’Unicaja semblava que anava per feina amb un parcial de sortida de 8-0 (44-33). I quan el més fàcil seria rendir-se davant el potencial de l’Unicaja els de Diego Ocampo han tornat a treure el caràcter i el talent. Liderats per Vidal -dos triples seguits-, el Joventut s’ha posat a tres punts (55-52). Però un minut de descans per Jordan ha estat letal. Gudul ha fet quatre faltes en un temps rècord de 60 segons i els malaguenys han tornat a obrir forat (67-57). La Penya ha tornat a fer un pas més amb Wayns dirigint i Kulvietis fent el seu millor partit del curs (67-64). Xabi López-Arostegui fins i tot ha tingut el triple per empatar però ha fallat i l’Unicaja ha tornat a fer una estirada (73-66). Els de Diego Ocampo però han fet un esforç tant gran que l’ha acabat pagant perquè s’ha quedat sense benzina i l’Unicaja l’ha acabat rematant (84-70).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)