FEB

Comptes fàcils de fer

Bàsquet. Lliga Femenina. L’Spar Citylift Girona jugarà a Sant Adrià sabent si la victòria el situarà matemàticament a la copa

L’Spar Citylift Girona sortirà diumenge a la pista del Marina Besòs sabent si guanyant en fa prou per assegurar-se matemàticament la plaça per a la copa (19 al 21 de gener, a Valladolid o Saragossa), que ara ja té de manera virtual i que només té assegurada el Perfumerías Avenida. Perquè el triomf gironí –l’Uni se situaria amb 9-2– proporcioni el bitllet n’hi haurà prou que algun dels tres equips amb 6-4 (el Mann, el Guipúscoa i l’Araski) perdi el seu partit, i tots tres juguen abans que el derbi català, que tanca la jornada a 2/4 de 8 del vespre. Dissabte a les 6 juguen el Guipúscoa (a la pista de l’Avenida) i l’Araski (a Càceres) i diumenge al migdia el Mann rep el Bembibre (a 2/4 d’1). A 2/4 de 2 el Ferrol –el gran rival de l’Spar Citylift per ser cap de sèrie, amb el mateix 8-2 que les gironines– juga a la pista del Cadí la Seu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)