Eurolliga

Sense dos NBA però amb la mateixa base

Si alguna cosa ha fet molt bé el Fenerbahçe ha estat mantenir la base que li va donar els èxits el curs passat tant en l’Eurolliga com en la lliga turca. És cert que han perdut dues peces clau en el títol europeu, Bogdan Bogdanovic i Ekpe Udoh, que van marxar a l’NBA, però Zeljko Obradovic ha pogut mantenir la base del curs passat. De fet, dels jugadors de la temporada passada també va sortir Anthony Bennett, que havia arribat de l’NBA, però que va tenir un paper intranscendent (1,2 punts per partit) i a l’inici d’aquest curs es va arribar a un acord perquè Pero Antic pogués tornar a l’Estrella Roja, on ja havia jugat. El Fenerbahçe, doncs, ja té molta feina feta del curs passat i té avantatge respecte al Barça, que ha canviat el tècnic Sito Also i també nou jugadors.

L’NBA no és l’Eurolliga

La marxa de Bogdan Bogdanovic a l’NBA va suposar un fet històric perquè es va convertir en el rookie més ben pagat amb 12 milions de dòlars. Va signar per tres temporades a canvi de 36 milions de dòlars. El croat havia estat draftejat pels Suns el 2014 en el número 27, però va ser traspassat. A l’NBA està jugant una mitjana de 23,9 minuts –en l’Eurolliga en va jugar 27,56 de mitjana–, anota 9,8 punts, atrapa 2,3 rebots i dona 2,1 assistències. El curs passat va acabar amb 14,6 punts, 3,8 rebots i 3,6 assistències. Pel que fa a Ekpe Udoh, company de Ricky Rubio als Jazz, està amb 14,8 minuts de joc –el curs passat amb 32 a l’Eurolliga–, fa 2,7 punts, atrapa 2,3 rebots i fa 1,4 taps. El curs passat a l’Eurolliga va estar amb 12,1 punts, 7,8 rebots i 2,2 taps. El seu paper a l’NBA és testimonial.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)