FEB

bàsquet

Lliga Femenina

L’Spar Citylift Girona ja és matemàticament equip de copa

Lliga Femenina. Ha vençut a domicili l’Snatt’s Sant Adrià (61-85) mentre que el Cadí la Seu s’ha imposat al tercer classificat, el Ferrol (85-77) després d’una pròrroga

L’Spar Citylift Girona ha guanyat a la pista de l’Snatt’s Sant Adrià (61-85) i s’ha classificat matemàticament per a la copa (19 a 21 de gener). L’equip gironí ha donat resposta a l’agressivitat que demanava el partit i amb Shante Evans pletòrica (16 punts i 11 rebots) ha mantingut diferències al voltant dels 20 punts des del 14-32 del final del primer quart. Coulibaly ha estat la més sòlida entre les locals (13 punts i 5 rebots).

Al matí, el Cadí la Seu ha derrotat el tercer classificat, l’Uni Ferrol, tot i que ha calgut una pròrroga (85-77). Al minut 40 s’ha arribat amb 73-73. El Cadí tenia dues baixes, Rosset i Boquete, que han deixat l’equip per decisió pròpia. Debutava Helena Oma (cedida per l’Spar) i reapareixia Ramirez, absent a Girona, que ha liderat l’equip (19 punts i 12 rebots) al costat de Yurena Díaz (16 i 5 assistències). El Cadí suma cinc victòries.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)