NBA

Primer tastet de Teodosic

NBA. Va reaparèixer després de perdre’s 22 partits i va decantar el triomf per als Clippers amb un triple de gel. Els Rockets, sense aturador

Abans de la lesió al peu que l’ha tingut un mes i mig de baixa, Milos Teodosic únicament havia disputat dos partits en l’NBA. No es pot dir, doncs, que els Clippers el trobessin a faltar. Tanmateix, davant l’allau de lesions en la franquícia –ara són fora Griffin, Beverley i Gallinari–, el seu retorn va ser celebrat. I ho va ser encara més a posteriori, quan van veure de què era capaç. No va tenir gaire encert en atac (4/12 tirs), però sí prou personalitat –i això es veia cada dia a Europa– per encistellar dos triples clau en l’últim parcial, el darrer a 40 segons, i posar el 91-87, que gairebé seria definitiu. El serbi va acabar amb 12 punts, 7 rebots i, curiosament, cap assistència. DeAndre Jordan (14 punts i 17 rebots) va ser el millor dels Clippers, que, sense Teodosic, han acreditat 7-15. Amb ell, 3-0. Ara és a dues victòries del play-off.

De la jornada, cal destacar la ratxa dels Rockets –deu triomfs seguits–, que els fa mantenir el millor balanç de l’NBA (21-4). Per contra, els Celtics van perdre el segon partit dels tres darrers i es queden amb 23-6 a l’Est. El seu botxí van ser els Bulls, que des de la reaparició de Mirotic encara no han perdut (3-0).

“Solucions ara”

És el que va reclamar Marc Gasol després d’una altra derrota dels Grizzlies a casa, contra els Heat. El català va fer 19 punts i 6 rebots. “Hem de trobar solucions. Sempre hem tingut una mentalitat en què, si teníem una mala nit i no encistellàvem, el rival tampoc ho feia. I ara no és així.” Els de Memphis tenen 8-19.

La jornada

Bulls - Celtics

108 - 85

Rockets - Pelicans

130 - 123

Grizzlies - Heat

82 - 107

Thunder - Hornets

103 - 116

Warriors - Blazers

111 - 104

Clippers - Raptors

96 - 91

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)