NBA

Leonard torna, però amb derrota

NBA. L’aler, amb restricció de minuts (16), no pot evitar la derrota dels Spurs a Dallas, en un partit en què Pau Gasol es queda sense anotar. LeBron i els Cavs continuen a tota màquina

Només un equip tan granític com els Spurs pot estar un terç de curs sense el seu referent i mantenir-se entre l’aristocràcia de la lliga. Kawhi Leonard va reaparèixer a Dallas, després de perdre’s 27 partits per una lesió al quàdriceps i, per bé que l’equip texà va perdre contra els Mavs, els pitjors de l’oest, recuperar l’aler ja els permet oferir tot el potencial real. Això sí, Popovich no vol córrer riscos i va ser molt escrupolós en restricció de minuts (16). A partir del tercer quart, ja no va jugar més. “Entenc la situació en què estic i estem pensant en el futur”, va dir Leonard, que va fer 13 punts i 6 rebots en l’escàs temps que va ser a la pista. Aquest procés de reinserció a l’equip l’està vivint Parker, que va superar els vint minuts per primer cop, en el setè partit (24). A tall d’anècdota, Pau Gasol va quedar-se sense anotar (0/2 en tirs), per quart cop des que milita en l’NBA. Això sí, va firmar 9 rebots i 2 assistències. L’equip texà es manté tercer a l’oest (19-9).

LeBron i Porzingis

Els Cavs no afluixen i, més enllà del 15-1 en els últims setze partits, van exhibir-se contra els Hawks, fent sostres del curs en triples (20) i assistències (35). El partit va ser especialment brillant per a LeBron, amb 25 punts (11/13 tirs), 17 assistències –va igualar el seu rècord personal– i tan sols 2 pilotes perdudes.

A Nova York, els Knicks van batre els Lakers en la pròrroga, amb Porzingis a ple rendiment: 37 (14/26 en tirs), 11 rebots i 5 taps. El seu bon rendiment a casa –tretze dels seus catorze triomfs han estat al Madison– els permet estar a prop del play-off.

La jornada

Cavs - Hawks

123 - 114

Pistons - Nuggets

84 - 103

Knicks - Lakers

113 - 109

Nets - Wizards

103 - 98

Mavs - Spurs

89 - 95

TWolves - Sixers

112 - 118

Kings - Suns

99 - 92

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)