ACB

bàsquet

joventut

“Vull ser en el projecte”

Lliga Endesa. Xabi López-Arostegui se sincera i, tot i que li queda un any i mig de contracte, diu que li agradaria créixer de bracet de la Penya

Xabi López-Arostegui (Getxo, 19-5-1997) s’ha convertit en només dos mesos en un dels joves amb més futur del bàsquet espanyol. Va anar convocat per la selecció espanyola absoluta i està assumint responsabilitats –15 minuts i 5,9 punts de mitjana– en el seu primer any amb el primer equip de la Penya. Li queda un any i mig de contracte i és desitjat pels clubs grans. Té talent i formació. Ahir López-Arostegui, però, va fer una declaració d’intencions: “La Penya està fent un projecte a llarg termini amb els joves que ja estem al primer equip i amb la renovació de Parra, Molins i Busquets; amb l’afició, la ciutat i l’acord a què ha arribat amb l’Ajuntament, el club té un projecte il·lusionant que per a gent que fa set anys que hi som i que tenim sentiment Penya ens motiva. Espero ser aquí, ajudar i estar junts amb la Penya.” El president verd-i-negre, Juanan Morales, es pren les declaracions com un repte: “M’agrada escoltar aquestes paraules d’un jove que ara mateix és a l’aparador; és un repte important per al consell d’administració estar a l’altura de les expectatives per poder consolidar un projecte i que els jugadors de nivell vulguin ser-hi, segurament no cobrant a curt termini tot el què podrien, però sí amb ofertes perquè puguin continuar apostant per la Penya; el nostre repte és trobar els recursos per portar a terme el projecte.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)