FCBQ

L’Escala cau contra el Montgat, en un partit en què sempre va anar a remolc

ESCALA 62 MONTGAT 85

L’ESCALA:Esponellà (15), Ferrer (6), Castellanos, Martí (3), Usan (3) —cinc inicia—; Alonso (3), Quintana (17), Cantenys (10) i Martini (4). 8 triples: 4 Quintana, 3 Esponellà i 1 Cantenys. 16/26 en lliures. 23 faltes.MONTGAT:Balletbó (5), Baluda (13), Escamilla (4), Lorente (9), González (12), —cinc inicial—; Pascual (2), Sánchez (21), Blanco (8), X. Gonález, Arenas (11). 6 triples: 2 Arenas i Baluda i 1 Sánchez i Blanco. 15/21 lliures. 26 faltes.PARCIALS:11-21, 19-19, 13-25 i 19-20.COMENTARI:Vuitena derrota de l’Escala, en aquesta ocasió contra el Montgat per 62 a 85. Els empordanesos no van començar de la millor manera amb un mal primer parcial (11-21). Tot i que en el descans l’Escala només perdia per 10 (30-40), el Montgat va acabar de sentenciar el matx en el tercer quart gràcies a un parcial de 13-25.