FCBQ

La Bisbal no va poder donar la sorpresa a la pista del líder

mataró 65 LA bisbal 56

MATARÓ:Soler, Puig (7), Sánchez (4), Serra (13), Traver (12) –cinc inicial–; LLuch (4), Bellot (7), Teixidor (3), Valera i Juanola (15). 9 triples: 3 Juanola, 2 Traver, 2 Serra, 1 Bellot i 1 Teixidor. 15/20 en tirs lliures. 17 faltes personals.BISBAL BÀSQUET:Castillo (14) Poch (11), Frau, Barrasa (6), Castelló (6) –Terradas (3), Ramírez (4), Soler, Mateu (4), Oliva (8) i Yepés. 4 triples: 2 Castelló, 1 Terradas i 1 Barrasa. 13/18 en tirs lliures. 19 faltes personals.PARCIALS:18–12, 22–13, 6–17 i 19–14.COMENTARI:Derrota de la Bisbal al Josep Mora. L’equip local sempre va anar al davant en el marcador tot i que un parcial de 2–17 al tercer quart va fer entrar el conjunt empordanès al matx. Malgrat això, un parcial de 9–0 a l’inici del darrer quart, va provocar que els visitants no poguessin tenir opcions reals de discutir el triomf al seu rival.