FCBQ

El GEiEG torna al camí de la victòria

Bàsquet. Copa Catalunya femenina. El GEiEG se situa a dues victòries del líder

GEIEG 67 JET 54

GEIEG GCB GAESCO:Bagaria (9), Soler (5), Martín, Coma (2), Pairó (8), González (12), —cinc inicial—; Bender (7), Solé (8), Comella (4), Jòdar (10), Bartolí (2), Formatjé i Mayoral (2). 4 triples: 2 Jòdar i 1 Soler i Comella. 17/24 en tirs lliures. 28 faltes personals. Eliminada: Bender.JET-QSPORT:Hernández (2), Bishop (24), Diao (6), Soumah (2), Xairo (6), —cinc inicial—; Garcia, Andrés (12), Canudo, Sauleda, Iglesias (2), Comas (2), Ricart (4) i Gómez, 4 triples: 3 Bishop i 1 Andrés. 14/19 en tirs lliures. 18 faltes personals. Eliminada: Diao.PARCIALS:10-11, 19-18, 16-11 i 22-14.

Victoria treballada del GEiEG en un partit que va començar molt igualat. En el descans, els dos equips empataven a 29 després de dos períodes de màxima igualtat. No va ser fins al tercer període que les locals van obrir una petita escletxa en el marcador (45-40). I, tot i que s’augurava un partit amb un final molt ajustat, en l’últim quart el JET va desinflar-se i va acabar encaixant un parcial de 22-14 que va sentenciar el partit.