Eurolliga

Bàsquet

Eurolliga

El Barça salva una situació extrema guanyant a la pista del Khimki (65-79)

Eurolliga. Talla una ratxa de cinc derrotes, acaba la primera volta a tres victòries del vuitè lloc i encara no ho té tot perdut per pensar en els quarts de final

El Barça Lassa ha respost a Moscou i la victòria contra el Khimki (65-79) li permet acabar la primera volta amb la sensació que els quarts de final no estan perduts del tot. El Barça té ara el vuitè a tres victòries. El triomf no s’ha concretat fins l’últim quart i ha tallat una ratxa de cinc derrotes (des del 23 de novembre contra el Maccabi) i de més de 10 mesos sense guanyar a fora (des del 23 de febrer, a Milà).

Sito Alonso ha posat en pista d’inici el quintet de la remuntada contra el Baskonia, amb Ribas, Navarro, Hanga, Moerman i Tomic. El primer quart ha estat esplèndid (15-25), difícil de millorar, amb equilibri, encert, rebot, transició i gran rotació de pilota (11 assistències). En el segon l’equip s’ha enfarfegat i han arribat els primers errors al darrere però el Khimki –molt ocupat a aturar Tomic– tampoc ha estat esplèndid atacant –excepte els 10 punts de Honeycutt– i un triple de Hanga ha permès anar al vestidor amb avantatge (32-36).

A empentes i rodolons, i novament amb el cinc titular jugant la majoria de minuts, el Barça ha resistit en el tercer quart (57-57) gràcies al rebot, però ha evidenciat problemes amb el balanç defensiu. Però en l’últim quart el Khimki s’ha obstinat a llançar triples i el Barça, amb Claver i Vezenkov prenent el relleu, ha trinxat l’equip rus en el marcador (2-17 i 59-74) i mentalment. La diferència de rebot ha estat un escàndol (37 a 17), s’ha batut el rècord d’assistències en l’Eurolliga (32) i els 10 blaugrana que han jugat han anotat amb Tomic, Claver i Seraphin –tots amb 12– liderant.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)