Eurolliga

El Palau Blaugrana torna a vibrar

Eurolliga. El Barça Lassa fa el millor partit de la temporada i guanya 85-72 el CSKA, aclaparat per l’esforç col·lectiu dels de Sito Alonso

El Barça Lassa s’ha reivindicat amb un triomf contundent sobre el CSKA, 85-72, en el millor partit de la temporada dels de Sito Alonso; que des de l’inici han sotmès el millor conjunt de l’Eurolliga amb un esforç sobrehumà basat en l’actitud i l’encert.

Els blaugrana han manat des de l’inici tret del 0-2 de Sergio Rodríguez i de seguida han obert forat liderats per Hanga (12-4). Amb tots els jugadors rendint a un gran nivell, la màxima s’ha enfilat als 16 abans del descans (40-24 i 44-28).

El favorit al títol s’ha acostat 53-50 mitjançant De Colo però dos triples seguits de Juan Carlos Navarro han tornat a disparar la diferència (59-52), que s’ha anat fent gran fins a arribar als 20 a 7 minuts pel final amb el segon triple de Koponen.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)