FCBQ

El darrer quart enfonsa les opcions gironines

Copa Catalunya. El CEB Girona trenca una ratxa de tres victòries consecutives

SITGES 79 CEB GIRONA 76

BÀSQUET SITGES:Parker (16), R. Pérez (18), Agustí (7), Goodman (20), I. Velasco (6) –cinc inicial–; Mestres (3), Buti (1), E. Velasco (4), M. Pérez (2). 3 triples: 1 Parker, 1 R. Pérez, 1 Mestres. 18/28 en tirs lliures. 15 faltes personals. Cap eliminat.CEB GIRONA CITYLIFT:Tort (9), Duran (2), Justícia (8), Espinosa (23), Valls (6) –cinc inicial–; Rigat (5), Revilla (6), Alonso, Artacho (9), Pujol (4), Paulí (4), 8 triples: 5 Espinosa, 2 Justícia, 1 Rigat. 6/13 en tirs lliures. 23 faltes.PARCIALS:20-27, 20-17, 18-19, 21-13.COMENTARI:Primera derrota de l’any d’un competitiu CEB Girona, que va manar en el marcador a Sitges durant gairebé 35 minuts de partit. Després d’una gran sortida, anotant fàcil, els visitants van patir molt en el rebot defensiu davant l’energia de Goodman i Pérez. En el darrer quart i amb 58-63, un 6-0 de sortida va estrènyer molt el partit, que es va decidir al final pels tirs lliures (15 més llançats pels locals).