FCBQ

No ha canviat res

Copa Catalunya fem. El Bencriada continua de mal borràs i suma a casa l’onzena derrota consecutiva

bencriada 65 igualada 73

BENCRIADA:N. Trabal (7), Llagostera (3), Valera (19), H. Trabal (5), Compte (10) –cinc inicial–; Ferreiro (4), Thió, Serra (6), Duch (7) i Moreno (4). 5 triples: 2 Compte, 2 Valera i 1 Llagostera. 8/21 en tirs lliures. 21 faltes personals.IGUALADA:Aldoma, Atmellé (3), Jané (15), Lamolla (12), Carrasco (18) –cinc inicial–; Carner (14), Díaz (2), Simón (9) i Roda. 4 triples: 4 Carner. 15/22 en tirs lliures. 18 faltes personals.PARCIALS:18–21, 17–17, 16–19 i 14–16.

El Bencriada va perdre a casa contra un rival que va saber jugar millor les seves cartes i amb més confiança. L’equip de Sandra Ventura va començar molt tou en defensa, concedint cistelles fàcils al contraatac a un rival molt intens. En el segon període, les banyolines van ajustar la defensa i van fer circular bé la pilota en atac, però els triples i els tirs lliures no entraven.

A mitjan del tercer quart, l’equip local va aconseguir igualar per primer cop el resultat (47-47, 25’), però va ser un miratge. L’Igualada va tornar a recuperar l’avantatge i ja no el va cedir més. Tot i que l’equip del Pla de l’Estany va entrar en els darrers deu minuts del partit perdent només de sis punts, va ser incapaç de capgirar el resultat a causa de la delicada situació anímica de les mateixes jugadores.

El canell va començar a tremolar i els llançaments oberts i els tirs lliures –només un 38% d’encert– que podrien haver ajudat a capgirar el desenllaç del matx no van entrar, i les visitants no ho van desaprofitar i van acabar guanyant contra un equip que no aixeca el cap en la lliga i que es complica la vida.