FEB

Contra el Ragusa, sempre dimecres

Bàsquet. Eurocopa. L’anada de l’eliminatòria de 8 es jugarà a Fontajau el dia 24 i la tornada, a Sicília el dia 31 per encaixar més bé el partit de Lliga Femenina a Ferrol, dissabte 27

El Virtus Eirene Ragusa ha accedit a la petició de l’Spar Citylift Girona per avançar 24 hores els partits de l’eliminatòria de vuit de l’Eurocopa. D’aquesta manera, l’anada es disputarà a Fontajau el dimecres 24 de gener a 3/4 de 9 del vespre i la tornada, al PalaMinardi de Ragusa –un pavelló relativament nou i gran, amb 3.800 seients– el dimecres 31.

L’objectiu de l’Uni era aconseguir més temps de recuperació entre el partit d’anada i el matx de Lliga Femenina a la pista del Ferrol. No tindrà gaire temps per preparar el partit d’anada –suposant que jugui la final de la copa diumenge– però l’experiència del partit contra l’Avenida –jugat menys de 48 hores després de l’eliminatòria contra l’Olympiacòs– n’avala la necessitat, i el club sicilià ha estat receptiu al canvi, a diferència de l’Olympiacòs, que no va accedir-hi.

A més, la derrota contra l’Avenida fa més transcendent el partit a Ferrol. El conjunt gallec és tercer en la taula, a una sola victòria de les gironines, que a Fontajau van guanyar clarament (72-54), diferència que, en tot cas, hauria de permetre mantenir el basket average.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)