ACB

Bàsquet

Lliga Endesa

“El club m’ha transmès la voluntat de fer 2 fitxatges”

Lliga Endesa. Diego Ocampo parla obertament de reforçar la Penya però subratlla que no “canviar per canviar” i sobretot “sense cap pressa”

El consell d’administració del Joventut es va reunir d’urgència per prendre decisions sobre la situació de l’equip. El seu president, Juanan Morales, transmet calma i assegura que “no hi ha d’haver pànic”. En el consell es va decidir que en el cas que el club trobi al mercat algun reforç ho podrà fer perquè trobaran la fórmula per fer front a la despesa extra. En declaracions a Televisió de Badalona el tècnic Diego Ocampo, però, va anar una mica més enllà: “El club m’ha transmès la seva voluntat de reforçar l’equip i tenir dos fitxatges, hem de reforçar-nos però que el jugador que vingui aporti, i no pel simple fet de canviar per canviar, perquè et poses nerviós perquè la situació és complicada. És important mantenir la calma, però estem d’acord que l’equip necessita un reforç. La pressa no ens ha de fer precipitar; hi ha pressa però no ens podem tornar bojos i no han de ser reforços d’ara mateix.” El primer que és vol és un pivot baix i Gielo passaria a la posició d’aler. En cap cas arribarà un reforç abans del partit del Múrcia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)