FCBQ

Tres mesos i mig sense perdre a casa

Copa Catalunya

ceb girona 83 vedruna 69

CEB GIRONA CITYLIFT:Tort (6), Espinosa (8), Revilla (6), Artacho (19), Pujol (3) –cinc inicial–; Rigat (5), Duran (11), Justícia (14), Marín, Valls (5), Alonso (6), Cedacers. 7 triples: 3 Justícia, 2 Alonso, 1 Pujol i Rigat. 20/25 tirs lliures. 17 faltes personals. Cap eliminat.VEDRUNA GRÀCIA:Hospital (16), Juni (12), González (12), Martín (5), Traveria (7) –cinc inicial–; Sabartés (5), Cala (4), Del Cerro (4), Alarcon (4). 4 triples: 1 Sabartés, 1 Hospital, 1 Juni, 1 Martín. 11/13 tirs lliures. 21 faltes personals. Cap eliminat.PARCIALS:17-21, 27-18, 20-11, 19-19.COMENTARI:El CEB Girona segueix fent-se molt fort a casa seva, al fortí del Ramon Sitjà, en què fa tres mesos i mig que no perd. L’única derrota va ser el 7 d’octubre en el primer partit de la temporada a casa. A partir d’aquí, invictes. Aquesta és una de les raons de per què estan a la zona alta de la classificació. Ahir tampoc van fallar en un partit en què només van patir en el primer quart. Les continuacions després del bloqueig directe del Vedruna van fer mal. En el segon quart els locals van ajustar en defensa i van començar a córrer, la qual cosa va trencar el partit. Un 16-6 després del descans va ser la sentència.