FEB

Bàsquet

Copa femenina

L’Spar Citylift Girona perd la final de copa contra l’Avenida (76-62)

Bàsquet. Ha competit de manera magnífica en la primera meitat (39-37) però no ha pogut respondre al càstig defensiu que ha rebut en la segona

L’Spar Citylift Girona ha perdut la segona final de copa consecutiva. Un any després de la derrota a Fontajau, l’Avenida ha tornat a imposar la lògica i s’ha imposat per 76--62. Núria Martínez ha acabat amb 18 punts i Nádia Colhado amb 11.

Primer quart d’alt voltatge, amb Colhado i De Souza xocant a dins i els triples de l’Uni com a arguments enfrontats al cinc contra cinc de l’Avenida (20-20). En el segon l’Uni ha tingut encert i ha pogut fer les rotacions convenients. A més, Surís ha jugat amb dos quatres en pista (Traoré i Evans) i ha defensat en zona (34-36). Només un parell d’errors encadenats han permès que l’Avenida anés al vestidor dominant (39-37).

L’Spar ha perdut tot l’encert en l’inici del tercer quart i ni les segones opcions li han donat prou vida. S’ha notat com l’Avenida apujava línies al darrere. Amb 50-41 (26’) Èric Surís ha aturat el partit, però no ha pogut frenar la sagnia. En l’últim descans,, 63-51 i no gaire bones expectatives, que s’’han confirmat en l’útim quart. L’Uni no ha tingut mai cap opció real de remuntar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)