ACB

El MoraBanc agafa embranzida (77-85)

Lliga Endesa. El conjunt andorrà venç a Fuenlabrada, sumà el novè triomf i es consolida en la lluita per acabar entre els vuit primers

El MoraBanc Andorra (9-9) ha assolit una treballada i merescuda victòria (77-85) en la seva visita a Fuenlabrada (11-7), dominant des del segon quart i sabent sofrir en l’últim, quan els locals han remuntat el 53-66 que hi havia a vuit minuts del final. L’encert en els tirs lliures en els darrers minuts ha estat primordial.

En la primera meitat (32-40), després d’un primer quart sense fluïdesa ofensiva però amb encert exterior (3/5), el MoraBanc ha pogut obrir una escletxa gràcies a la defensa –només ha tingut problemes amb Cruz (13 punts)–, un millor control del rebot i al ritme ofensiu que ha trobat amb Jaime Fernández i Jaka Blazic –17 punts entre els dos en el descans.

Després, malgrat tornar a patir per organitzar i executar bons atacs posicionals, les prestacions en defensa han continuat a molt bon nivell i els punts han arribat en transició (49-59, 30’). Tot feia molt bona cara després dels primers minuts de l’últim quart (53-66, 32’), però dues badades al darrera combinades amb dos atacs precipitats han reanimat el Fuenlabrada (60-66) i han despertat l’afició local. Els tricolor s’han empetitit i el partit ha entrat amb empat (72-72) a dos minuts del final. Però l’equip ha tingut el cap fred i ha estat l’encert en els tirs lliures i una recuperació de Jaime Fernández que ha situat el 72-77 a un minut el que, tot i l’empenta madrilenya, ha estat decisiu.

El proper partit de l’equip de Joan Peñarroya serà dissabte (19 h) a la Bombonera contra el Madrid.