FEB

Amb sofriment (78-73)

LEB Or. Jordi Trias (39 de valoració) porta l’ICL Manresa al quinzè triomf

ICL MANRESA 78 PALÈNCIA 73

ICL MANRESA:Costa (8), Muñoz (10), Allen (6), Hamilton (5) i Trias (18) –cinc–; Jou (3), Lundberg (17), Martín (5), Sakho (3) i Gintvanis (3). 22/37 de 2, 7/22 triples (2 Lundberg i Muñoz i 1 Hamilton, Jou i Gintvainis), 13/19 tirs lliures, 32 rebots (11 Trias), 15 assistències (4 Costa i Trias) i 92 de valoració (39 Trias).PALÈNCIA:Miso (14), Grimau (21), Pressley (2), Ruffin (2) i Otegui (3) –cinc–; Pino (15), Garrido (5), Cvetkovic (5), Barnes (6), Campara i Toledo. 17/39 de 2, 9/22 triples (3 Miso, 2 Pino i Grimau i 1 Garrido i Cvetkovic), 12/18 tirs lliures, 29 rebots (5 Miso i Ruffin), 8 assistències (3 Pressley) i 62 de valoració (18 Grimau).PARCIALS:20-14, 19-26 (39-40); 18-9 (57-49) i 21-24 (78-73)

L’ICL Manresa va patir de valent per falcar la victòria, la quinzena de la temporada (15-6) i segona seguida, contra un Palència amb molta experiència i amb jugadors de molta qualitat malgrat el 9-12 de balanç que acrediten.

Des del salt inicial, Jordi Trias, segon jugador més valorat de la jornada (39), va ser el pilar de l’equip i amb nou punts en el primer quart va donar la iniciativa als seus. Malgrat el 20-14, els visitants van trobar anotació abans del descans a través dels seus homes de perímetre, Miso, Grimau i Pino, capgirant el resultat. Tornant, els bagencs van sortir a totes i amb un inspirat Lundberg (12 punts en el tercer quart) van agafar un avantatge que els enfocava el triomf a deu minuts del final (57-49). Amb tot, els d’Aleix Duran es van aturar per culpa d’una defensa zonal ordenada per Joaquín Prado, i del 60-52 (32’) es va passar al 62-65 a quatre minuts del final. Però l’equip va mostrar caràcter i des de la defensa va redreçar-se amb un 9-1 (71-66) que va assegurar en l’últim minut des del tir lliure.