FEB

En joc el factor pista al ‘play-off’

Copa Princesa. L’ICL Manresa es disputa el títol a la pista de l’amfitrió i favorit Breogán, però enlairar el títol li asseguraria totes les eliminatòries d’ascens amb el factor pista a favor

L’ICL Manresa intentarà aquest vespre a Lugo (20.45 h, Teledeporte) guanyar el títol de la copa Princesa, que el curs passat va guanyar l’Oviedo. Més enllà del títol, qui guanyi obtindrà automàticament el factor pista en totes les eliminatòries d’ascens a l’ACB, independentment que quedi segon, tercer, quart o cinquè classificat de la lliga regular, i això és molt important per als manresans. Això els donaria la possibilitat de jugar al Nou Congost.

El tècnic manresà, Aleix Duran, subratlla què suposa la final: “Fa moltíssima il·lusió, i suposa un premi el fet de jugar-la, i guanyar suposaria un doble premi, tant per a l’equip i la ciutat, com pel factor camp en un play-off.” Duran, però, avisa del perill del Breogán: “És un equip que ha guanyat tots els partits a casa, on anota 91 de mitjana i en rep 68; a més, hi haurà 4.000 persones.”

A l’equip gallec hi ha un històric del Manresa com és el pivot de Terrassa Guille Rubio (9 punts i 4,5 rebots de mitjana), excompany de Román Montañez al Manresa, i el referent ofensiu, Salva Arco –que anota una mitjana de 12,9 punts per partit–, és de Navàs, tot i que el jugador més valorat és el pivot nord-americà Stainbrook –10,4 punts, 6,7 rebots i 17 de valoració.

Els dos equips són els grans favorits a l’ascens a l’ACB. El Breogán té molts números per pujar directament per acabar primer de la fase regular. Ara mateix avantatja de dues victòries el Prat i de tres el Melilla i l’Oviedo. Els de Lugo, a més, van guanyar en el partit de la primera volta els manresans per 17 punts de diferència (98-81) al Pazo Do Deportes, escenari avui de la final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)