FCBQ

El Bencriada torna a somriure amb una victòria vital

Copa Cat. fem. L’equip banyolí guanya un partit gairebé cinc mesos després

BENCRIADA 74 ROSER 66

BENCRIADA:Llagostera (7), Ferreiro (14), H. Trabal (10), Thió (8), Duch (13) –cinc inicial–; N. Trabal (7), Valera (6), Serra, Compte i Moreno (9). 7 triples: 3 Ferreiro, 2 H. Trabal, 1 Duch i 1 Llagostera. 25/28 en tirs lliures. 24 faltes personals. Eliminada: H. Trabal.ROSER:Torron (25), González (3), Trabal (15), Moral (6), Nebot (12) –cinc inicial–; Jane (3), Carbonell (2) i Camarasa. 1 triple: Jane. 15/24 en tirs lliures. 23 faltes personals. Eliminada: Torron.PARCIALS:23–19, 13–19, 22–15 i 16–13.COMENTARI:El Bencriada va aconseguir el triomf davant la seva afició per primer cop aquesta temporada. L’equip local va sortir molt intens al darrere per frenar els atacs ràpids del rival i aprofitant la seva superioritat en el joc interior. Tot i això, l’equip barceloní va capgirar el marcador en el segon quart gràcies als punts de Torron, que va acabar com a màxima anotadora del matx. En la represa, les noies de Sandra Ventura van apel·lar al caràcter per arribar a l’últim quart amb un lleuger avantatge. En el darrer període, el Roser va situar-se sis punts amunt quan faltaven quatre minuts, però les banyolines en cap moment van donar el matx per perdut. Una pressió a tota la pista va permetre recuperar i anotar cistelles fàcils i les locals van tornar a igualar el marcador a dos minuts de l’acabament. Al final, va ser el Bencriada qui, des de la línia de tirs lliures –sis de sis–, va endur-se una victòria que pot valer el seu pes en or.