FEB

BÀSQUET

Lliga Femenina

El Cadí no dona opció al Femení Sant Adrià (59-73)

Lliga Femenina. Les lleidatanes han trencat el partit al segon temps i, a més, han recuperat el bàsquet-average del partit d’anada

El Cadí La Seu ha mostrat la seva superioritat en el derbi català de la Lliga Femenina contra l’Snatt’s Femení Sant Adrià i, a més, li ha recuperat el bàsquet-average del partit d’anada on les adrianenques havien guanyat a la pista lleidatana (62-69).

El primer temps ha estat marcat per la igualtat fins el 17-15. Ha estat allà quan dos triples consecutius de les lleidatanes (Kraker i Díaz) han llançat el Cadí a agafar un màxim avantatge de sis punts (17-23) que augmentaria fins el 20-28. Una antiesportiva de les visitants han donat aire a les adrianenques que han fet un 6-0 abans del descans per deixar-ho tot obert (26-28).

Al segon temps semblava que el Cadí trencava el matx (34-39) però Llobet ha aguantat a l’Snatt’s Sant Adrià recuperant dues pilotes (36-39). Però les de Bernat Canut estaven amb màxima confiança per fer una nova estirada en el marcador (36-43) provocant el temps mort de Fabián Téllez. Les del Pirineu han dominat dins la pintura amb Richards fent mal i també amb la potencia de Ramírez carregant la defensa de Reisingerova i després a Coulibaly. El Cadí ha agafat la màxima del derbi (36-46) que ha ampliat Bahí amb un triple (38-49) i Vilaró ha posat la màxima (41-53) abans d’acabar el tercer quart. Al darrer quart els triples (11) del Cadí han acabat de trencar el matx i d’eixamplar la diferència per sobre els 15 punts després d’un triple de Montoliu (50-66) i el partit ha quedat sentenciat.