ACB

bàsquet

joventut

“Estic convençut que ho tirarem endavant”

Lliga Endesa. El Divina Joventut presenta Carles Duran com a nou tècnic: “He nascut en aquesta casa i tinc un sentiment que pocs poden tenir pel club”

Carles Duran és l’esperança de l’afició verd-i-negra per intentar evitar la tragèdia que suposaria el descens a la LEB. El tècnic torna a casa, allà on es va formar com a entrenador passant per tots els graons del bàsquet de base. I a la sala de premsa hi havia periodistes, però també el director del bàsquet de base del Joventut en absència del director esportiu, Jordi Martí, que estava en la reunió a Madrid entre l’ABP i l’ACB. Però en la presentació també hi havia seguidors per rebre un missatge d’optimisme que ara mateix és molt necessari i va arribar ràpidament: “És una situació difícil per a tothom i un repte complicat, però alhora il·lusionant. Tenim temps de canviar la dinàmica.”

Carles Duran va iniciar el seu discurs parlant del sentiment verd-i-negre: “He nascut a aquesta casa i tinc un sentiment que pocs poden tenir, vull que els jugadors també el tinguin i que els joves ho transmetin als jugadors forans.” El nou màxim responsable verd-i-negre també va ser molt contundent quan va dir que no hi ha temps per a lamentacions ni adaptacions, i sí de sumar victòries de seguida: “Si recuperem la confiança i el somriure podem guanyar qualsevol; i el primer, l’Andorra. Hem de gaudir del que estem fent.” El tècnic de Vilassar també va fer referència a quan fa un any i mig va decidir no acceptar l’oferta de Jordi Villacampa per ser el tècnic del Joventut: “Per motius personals i professionals vaig pensar que no era el moment. Ara la situació és molt més difícil, però ara sí que sento que és el moment. Estic convençut que ho tirarem endavant.” Fent referència al pivot baix que estava buscant la Penya, el nou tècnic Carles Duran va explicar la situació de l’equip: “Si hi ha la possibilitat que algú ens pugui ajudar, perfecte, però amb els tretze jugadors que som tirarem endavant.” Ahir en l’entrenament, a banda dels tretze jugadors del primer equip, també hi van ser els joves del vinculat Joel Parra i Pep Busquets.

Morales, il·lusionat

El màxim responsable del club, el president Juanan Morales, va assegurar que només tenen al cap l’objectiu de la permanència, però va llançar un missatge d’optimisme de cara al futur: “Tenim una generació de moltíssim talent que puja, cosa que ens permet pensar a construir un equip amb joves de la casa en el futur, que creiem que és el que l’afició vol veure. Si esquivem la roca del descens, l’objectiu és continuar generant talent i fer-lo jugar al primer equip.”

Si recuperem la confiança i el somriure podem guanyar qualsevol; el primer, l’Andorra. Hem de gaudir del que estem fent
Si hi ha la possibilitat que algú ens pugui ajudar, perfecte, però amb els tretze jugadors que som tirarem endavant
Fa un any i mig, quan em van proposar venir, no sentia que era el moment. Ara sí que ho sento
Carles Duran

L’afició respon: tres busos cap a Andorra

El canvi d’entrenador ha tingut un efecte positiu entre els aficionats, descontents després de les vuit derrotes consecutives que acumula la Penya i que l’ha portat a ocupar posicions de descens. El fitxatge de Carles Duran ha fet que els seguidors verd-i-negres s’hagin il·lusionat de nou, i la resposta ha estat immediata. El club ha aconseguit que Goldenpark pagui els autocars per als aficionats que vulguin anar a Andorra. La Penya ha negociat que les entrades costin 12 euros, que és el que haurà de pagar el seguidor verd-i-negre que hi vulgui anar dissabte a les 12 del migdia i que torni després del matx.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)